Vacature Technisch Projectleider

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.

TriOpSys ontwikkelt mission critical IT-systemen, die nooit uit mogen vallen, bijvoorbeeld verkeersmanagement– en dataprocessingsystemen. Ter uitbreiding van ons PL-team hebben we een vacature Technisch Projectleider beschikbaar. Een projectleider binnen TriOpSys is een senior developer met een flinke dosis ervaring in softwareontwikkeling, maar die zelf inmiddels niet meer ontwikkelt.

Wat kun je verwachten als technisch projectleider?

 • Veel afwisseling in uitdagende projecten, soms manage je een groot project, soms meerdere kleine.
 • Voldoening van je werk, je bent van begin (opstellen specificaties) tot eind betrokken bij projecten die wij gegarandeerd succesvol opleveren.
 • Een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt professioneel en persoonlijk te groeien, wij kennen geen ‘afrekencultuur’.
 • Slimme collega’s met respect voor elkaars expertise die bereid zijn hun kennis te delen.
 • Een open, informele cultuur met veel ‘techneutenhumor’ waarin je vrij bent om te zijn wie je bent.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt 3+ jaar projectmanagement ervaring en bent bekend met Prince2 en Agile werken (Scrum of Kanban).
 • Je hebt een achtergrond als Java en/of C++ developer van mission critical systemen zoals wij die uitvoeren, en je bent doorgegroeid naar projectleider.
 • Je kent de taal van de ontwikkelaars en testers en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg.
 • Je bent faciliterend voor het team en een zorgzame people manager met aandacht voor het menselijke aspect.
 • Je hebt de eigenschappen die horen bij een projectleider: goede gesprekspartner, die ook ‘slecht’ nieuws kan brengen, conceptueel denker en een groot probleemoplossend vermogen.
 • Een afgeronde relevante HBO of universitaire opleiding.

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical systemen die wij ontwikkelen en beheren van groot, soms zelfs levensbelang, zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen! Je bent analytisch, flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen, ook buiten kantoortijden als het moet.

Wat biedt TriOpSys?

Allereerst: een leuk bedrijf om voor te werken, met een open cultuur, ‘no nonsense’ mentaliteit en een uitstekende naam in de markt. Betrokken collega’s, een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. Door jarenlange ervaring en een enorm netwerk halen we de leukste projecten binnen. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, zoals de ICT-sector die kent: prima vast salaris, auto van de zaak, goede pensioenregeling, bijdrage ziektekostenverzekering, bijdrage internetverbinding, winstdeling (als de resultaten het toelaten).

Let op! Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.