Vacature Junior Java Developer

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.

Liefhebber van Java back-end softwareontwikkeling en schrijven van mooie code? Wil jij werken aan systemen die maatschappelijk relevant zijn en trots zijn op je werk? Join us!

TriOpSys ontwikkelt mission critical IT-systemen, die nooit uit mogen vallen, bijvoorbeeld verkeersmanagementsystemen en dataprocessingssystemen voor klanten als Rijkswaterstaat, KNMI, LVNL en Defensie. Voor het ontwikkelen van deze systemen zoeken we een collega junior Java developer met een voorliefde voor technische automatisering.

Wat kun je verwachten als junior Java developer bij TriOpSys?

Je kunt je tanden zetten in technische, complexe projecten, bij ons op kantoor of bij klanten op locatie. Je werkt in teamverband mee aan bedrijfskritische systemen voor mooie opdrachtgevers. Je programmeert zelfstandig (deel-)systemen vanaf ontwerp en documenteert je code. Vervolgens test je de door jou gebouwde software. De nadruk ligt op back-end ontwikkeling.

Je werkt in een omgeving waarin je gestimuleerd wordt professioneel en persoonlijk te groeien, omgeven door slimme collega’s met respect voor elkaars expertise die bereid zijn hun kennis te delen. Wij hebben een open en informele cultuur met veel ‘techneutenhumor’ waarin je vrij bent om te zijn wie je bent. Je krijgt de mogelijkheid je talenten en interesses te ontwikkelen en door te groeien in een richting die bij je past.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een Java developer met een HBO of universitair diploma richting informatica op zak. Je bent net afgestudeerd en hebt Java ervaring opgedaan tijdens je stage of afstudeeropdracht. Of je hebt tot 2 jaar ervaring en wilt graag een stap maken om meer ervaring op te doen binnen technische, uitdagende projecten.  Daarnaast herken je je in het volgende:

  • Je bent een enthousiaste, leergierige software engineer
  • Je hebt interesse in techniek en wil graag weten hoe dingen werken
  • Je hebt kennis van Java softwareontwikkeling
  • Je hebt kennis van één of meer van deze J2EE applicatieservers: JBoss, Tomcat, Glassfish of WAS
  • Je hebt kennis van één of meer van deze frameworks: Spring, Seam, Hibernate, JSF of Wicket
  • Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands
  • Je hebt een geldig rijbewijs of bent bereid dit te halen.

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical systemen die wij ontwikkelen van groot, soms zelfs levensbelang, zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen! Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen, ook buiten kantoortijden als het moet. Je kunt werkzaam zijn op het kantoor van TriOpSys in Utrecht, maar ook op locatie bij de klant.

Wat biedt TriOpSys?

Allereerst: een leuk bedrijf om voor te werken, met een ‘no nonsense’ mentaliteit en een uitstekende naam in de markt. Betrokken collega’s, een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. Door jarenlange ervaring en een enorm netwerk halen we de leukste projecten binnen. De mogelijkheid je talenten en interesses te ontwikkelen en door te groeien in een richting die bij je past. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, zoals de ICT-sector die kent: prima vast salaris, auto van de zaak, goede pensioenregeling, bijdrage ziektekostenverzekering, bijdrage internetverbinding, winstdeling (als de resultaten het toelaten).

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.