Vacature Java developer – onderhoud

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.

Wij zoeken een Java developer voor ons onderhoudsteam, die het leuk vindt om problemen op te lossen, changes uit te voeren en bestaande software te perfectioneren. TriOpSys ontwikkelt mission critical maatwerksystemen (bijvoorbeeld verkeersmanagementsystemen), maar ook producten zoals iMOS en SecuRadar.

Infographic bij vacature Java developer - onderhoud

Wat kun je verwachten als Java developer – onderhoud?

 • Een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt professioneel en persoonlijk te groeien, wij kennen geen ‘afrekencultuur’.
 • Een werkplek op ons kantoor te Utrecht met de mogelijkheid tot deels thuiswerken en flexibele werktijden.
 • Slimme collega’s met respect voor elkaars expertise die bereid zijn hun kennis te delen.
 • Een open, informele cultuur met veel ‘techneutenhumor’ waarin je vrij bent om te zijn wie je bent.
 • Veel afwisseling in werkzaamheden, je werkt aan meerdere systemen tegelijk. Eigenlijk voer je allerlei mini-projecten uit, waarbij je van het begin tot het einde verantwoordelijk bent.
 • Enkele voorbeelden van applicaties waaraan je kunt werken zijn:

iMOS betreft een applicatie voor buitendienstautomatisering, met een serverdeel (Java, JBoss, Hibernate, JMS, databases) met XML-koppelingen met diverse backofficesystemen), een zeer uitgebreid planbord (Java), en mobiele clients voor de buitendienstmedewerkers (Java, React Native, Android, iOS, Javascript).

Aangetekend Mailen is een systeem waarmee gebruikers e-mails en/of documenten aangetekend kunnen versturen, waarbij de ontvangers dan digitaal kunnen ondertekenen. Het is een Spring Boot-applicatie en maakt gebruik van de meest moderne Java- en Spring-technieken, MariaDB en Angular.

SecuRadar is een geo-informatiesysteem, waarin data uit meer dan 7000 databronnen gekoppeld wordt en vervolgens op een kaart weergegeven wordt. Deze applicatie wordt gebruikt door bijvoorbeeld gemeentes en veiligheidsregio’s om inzicht te krijgen in de veiligheidssituatie binnen een geografisch gebied. Gebruikte talen/tools zijn Java, Angular 4, Neo4J, Spring Boot en GeoServer.

Diverse verkeersmanagementsystemen, sommige al jarenlang onderhouden systemen met oudere Java-versies en andere juist zeer modern met Spring, Spring Boot, Enterprise Service Bus, microservices, etc.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring als Java developer.
 • Kennis van J2EE applicatieservers (JBoss, Tomcat, etc.), frameworks (Spring, Hibernate, etc.), unit testen (JUnit), versiebeheersystemen en buildtools (Maven, Jenkins, etc.).
 • Een afgeronde relevante HBO of universitaire opleiding.
 • Je hebt de ‘technische persoonlijkheid’ die past bij TriOpSys: plezier in software ontwikkelen, de beste oplossing voor de klant willen creëren en doorgaan tot het 100% werkt.
 • Je bent in staat je kennis over te dragen aan collega’s en doet dit ook graag.
 • Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands.

Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Je moet je er voortdurend van bewust zijn dat de mission critical systemen die wij ontwikkelen en beheren van groot, soms zelfs levensbelang, zijn. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen! Je bent analytisch, flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen, ook buiten kantoortijden als het moet.

Wat biedt TriOpSys?

Allereerst: een leuk bedrijf om voor te werken, met een ‘no nonsense’ mentaliteit en een uitstekende naam in de markt. Betrokken collega’s, een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, zoals de ICT-sector die kent: prima vast salaris, auto van de zaak, goede pensioenregeling, bijdrage ziektekostenverzekering, bijdrage internetverbinding, winstdeling (als de resultaten het toelaten).

Let op! Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.