Vacature Front-end Developer

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.

Ter uitbreiding van onze Scrum-teams hebben we een vacature front-end developer beschikbaar. TriOpSys ontwikkelt mission critical IT-systemen, die nooit uit mogen vallen, zoals verkeersmanagementsystemen. Hiervoor zijn intuïtieve user interfaces voor het daadkrachtig kunnen optreden in stressvolle situaties essentieel. Voor het ontwerpen en bouwen van deze UI’s zoeken we een ervaren front-end developer collega met oog voor design en UX. Daarnaast vervul je een coachende rol voor junior collega’s.

vacature-front-end-developer-triopsys-zonder-balktekst

Wat kun je verwachten bij TriOpSys als front-end developer?

  • Veel afwisseling in uitdagende (Scrum-)projecten, waarbij je de vrijheid krijgt je eigen stempel te drukken vanuit jouw expertise.
  • Voldoening van je werk, je bent van begin tot eind betrokken bij projecten die wij gegarandeerd succesvol opleveren.
  • Een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt professioneel en persoonlijk te groeien, wij kennen geen ‘afrekencultuur’.
  • Slimme collega’s met respect voor elkaars expertise die bereid zijn hun kennis te delen.
  • Een open, informele cultuur met veel ‘techneutenhumor’ waarin je vrij bent om te zijn wie je bent.

Wensen vacature front-end developer:

  • 3+ jaar ervaring als front-end developer met Javascript, jQuery, Angular, HTML(5), CSS(3), Git, bootstrap en responsive websites.
  • Een afgeronde relevante HBO of universitaire opleiding.
  • Je hebt de ‘technische persoonlijkheid’ die past bij TriOpSys: plezier in software ontwikkelen, de beste oplossing voor de klant willen creëren en doorgaan tot het 100% werkt.
  • Je bent in staat je kennis over te dragen aan collega’s en doet dit ook graag.
  • Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands.

Wat bieden wij jou?

Allereerst: een leuk bedrijf om te werken met een uitstekende naam in de markt. Een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. Betrokken collega’s met een schat aan mission critical IT kennis en ervaring. En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden, zoals de IT-sector die kent: prima vast salaris, vast contract, auto van de zaak, goede pensioenregeling, bijdrage ziektekostenverzekering en internet en een winstdelingsregeling (als de resultaten het toelaten).

Let op! Deze vacature is inmiddels vervuld. Kijk ook bij onze andere openstaande vacatures.