november 10, 2016

Cultuur

Binnen TriOpSys heerst een open, informele cultuur met korte communicatielijnen. We hebben aandacht voor kwaliteit in ons werk en voor de mens achter de medewerker. We zijn duidelijk en zeggen waar het op staat, ook als er minder goed nieuws te melden is. De liefde voor technische automatisering stroomt door onze aderen. We zijn altijd op zoek naar mooie, technisch uitdagende projecten waar we trots op kunnen zijn.

Werken bij TriOpSys betekent aansluiten bij een club collega’s met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, systeemintegratie en beheer van bedrijfskritische systemen. Door jarenlange ervaring en een enorm netwerk halen we de mooiste projecten binnen, waarin iedere medewerker de mogelijkheid heeft zijn of haar talenten en interesses te ontwikkelen.

Delen kennis en informatie

TriOpSys medewerkers werken soms vanuit het kantoor te Utrecht, soms vanuit de klantlocatie. Daarom is het belangrijk regelmatig bij elkaar te komen om informatie en kennis te delen. Zo hebben we meerdere keren per jaar een Company Meeting, waar de laatste stand van zaken over ons bedrijf  gepresenteerd wordt. Uiteraard eten we daarna gezellig een hapje en kletsen informeel bij.

Vakgerelateerde kennis delen we via Technical Talks en mini-cursussen, gegeven door collega’s. Maar soms is het ook tijd voor alleen maar plezier. Jaarlijks organiseren we een kerstfeest, zomerfeest en borrels.

Begeleiding en ontwikkeling

Tijdens je carrière bij TriOpSys word je begeleid door je eigen Staff Manager, een senior collega met dezelfde technische achtergrond. Met hem bepaal je wat je nodig hebt om goed en succesvol te kunnen functioneren als medewerker en als mens. Dat kan een cursus zijn voor je technische vaardigheden, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling.