november 8, 2017

Leerplaats MBO ICT- en mediabeheer opleiding

Zoek je een leerplaats voor je MBO ICT- en mediabeheer opleiding? Dat kan bij ons! TriOpSys is een erkend leerbedrijf en we hebben plaats voor een leergierige, enthousiaste student op onze afdeling Mission Critical Services.

MCS voert het dagelijks beheer uit voor diverse klanten. De systemen van onze klanten zijn ‘mission critical’, dat wil zeggen dat ze geen seconde uit mogen vallen, omdat het dan grote schade of zelfs gevaar op kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan verkeersmanagementsystemen of 112-meldkamers.

Om je een idee te geven wat je van een stage bij TriOpSys kunt verwachten, volgen hieronder 2 verslagen van stagiairs die je voorgegaan zijn:

Rick, stage van augustus 2017 t/m januari 2018

“Ik doe de opleiding ICT Beheerder Niveau 4 bij het ROC Midden Nederland en ben stage gaan lopen bij TriOpSys omdat ze veel ervaring hebben in het beheren van mission critical systemen. Op de afdeling MCS lopen veel ICT-beheerders en netwerkbeheerders rond waar je veel van kunt leren.

Zelf zit ik op de servicedesk van MCS, waarbij ik als eerste te maken krijg met de problemen van de klant, en zoveel mogelijk de problemen oplos waardoor er meer tijd is voor speciale projecten. Ook krijg ik te maken met bijvoorbeeld Linuxsystemen en -netwerken waardoor je weer extra leert.

Verder is er binnen TriOpSys een vriendelijke bedrijfscultuur, wat inhoudt dat iedereen behandeld wordt als vriend/familie, het is dus geen probleem om een keer een grapje te maken.

Zelf vind ik de stageplek binnen TriOpSys een geweldige ervaring, omdat je veel kunt leren over mission critical domeinen, zoals Traffic Management, Public Safety & Security en Defence & Space. Je hebt dus een grote rol hebt als servicedesk en TriOpSys als geheel. Ik heb inmiddels 360 uur stage gelopen en in die tijd heb ik al een heleboel geleerd over het beheren van Windows servers en klantapplicaties, maar ook hoe klantsituaties in elkaar zitten.”

Bruce, stage van april t/m oktober 2017

“Mijn naam is Bruce en heb van april t/m oktober 2017 stage gelopen bij TriOpSys. Ik heb mijn periode als stagiair erg goed beleefd. Elke dag heb ik wel anders ervaren en ik heb erg veel geleerd. Ik heb geen een dag gehad waarbij ik me niet lekker in mijn vel voelde en wat je allemaal bij TriOpSys leert, en zeker als het je eerste plek is, is geweldig.

TriOpSys werkt met klanten met grote namen en er is altijd iets te doen om te leren. Zo heb ik leren werken met externe klanten, mijn servicedesk vaardigheden zijn sterk verbeterd en ik heb zelfs al kunnen beslissen welke kant ik op wil gaan in de ICT.”

Wij verwachten van stagiairs enthousiaste inzet en leergierigheid. Voor het uitvoeren van een stage bij TriOpSys is het noodzakelijk een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Interesse in een stage of afstudeeropdracht bij TriOpSys? Bel of mail met Jetty Lijklema, assistente PZ, voor meer informatie: recruitment@triopsys.nl of 0346 – 58 17 30.